products

Tj-6al-4v βιοϊατρικές εφαρμογές 4.76mm120mm πιάτων κραμάτων τιτανίου του Eli μέγεθος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: TC
Πιστοποίηση: BS EN ISO 9001:2015 /EN 9100:2009
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Λεπτομερής ενημέρωση
Όνομα Προϊόντος: Αεροδιαστημικό πιάτο τιτανίου Βαθμός: GR23
εφαρμογή: Ιατρικός, αεροδιαστημικός Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Χαμηλή πυκνότητα και υψηλής αντοχής
Ανοχή: Προδιαγραφή και προσαρμοσμένος. Σχήμα: Στρέητ

Περιγραφή προϊόντων

 

GR23 φύλλο τιτανίου (Tj-6AL-4V ELI), φύλλο τιτανίου κοπής, πιάτο τιτανίου GR23, πιάτο κραμάτων τιτανίου, πιάτο τιτανίου για το αεροδιάστημα

Εισαγωγή πιάτων τιτανίου:

Το τιτάνιο είναι 30% ισχυρότερο από το χάλυβα, αλλά είναι σχεδόν αναπτήρας 50%. Το τιτάνιο είναι 60% βαρύτερο από το αργίλιο, αλλά δύο φορές τόσο ισχυρό. Το τιτάνιο έχει την άριστη διατήρηση δύναμης σε 1.000 βαθμούς Fahrenheit. Το τιτάνιο αναμιγνύεται με το αργίλιο, το μαγγάνιο, το σίδηρο, το μολυβδαίνιο και άλλα μέταλλα για να αυξήσει τη δύναμη, για να αντισταθεί τις υψηλές θερμοκρασίες, και για να φωτίσει το επακόλουθο κράμα. Η υψηλή αντίσταση διάβρωσης του τιτανίου είναι επίσης ένα πολύτιμο χαρακτηριστικό όπως όταν εκτίθεται στην ατμόσφαιρα, το τιτάνιο διαμορφώνει μια σφιχτή, σταθερή ταινία οξειδίων που αντιστέκεται σε πολλά διαβρωτικά υλικά, ιδιαίτερα θαλασσινό νερό.

Στη δεκαετία του '50, η βιομηχανία μετάλλων τιτανίου καθιερώθηκε πρώτιστα σε απάντηση στην αναδυόμενη αεροδιαστημική βιομηχανία, η οποία την χρησιμοποίησε στην κατασκευή των δομικών τμημάτων και του δέρματος πλαισίων αέρος, τα υδραυλικά συστήματα αεροσκαφών, τα τμήματα μηχανών αέρα, τους πυραύλους, τα βλήματα, και το διαστημικό σκάφος, όπου αυτές οι ιδιότητες είναι ανεκτίμητες. Ο στρατιωτικός χρησιμοποιεί επίσης το τιτάνιο στα κατευθυνόμενα βλήματα του και στο πυροβολικό. Άλλες πρακτικές εφαρμογές έχουν εξελιχθεί με τον καιρό όπως η ναυπηγική: στα υποβρύχια, τους προωστήρες του σκάφους, τους άξονες, τα ξάρτια, και άλλα ιδιαίτερα διαβρωτικά μέρη. Το τιτάνιο όλο και περισσότερο χρησιμοποιείται για τις ιατρικές εφαρμογές λόγω ελαφριού του, της δύναμής του, και των hypoallergenic ιδιοτήτων του, δεδομένου ότι το τιτάνιο είναι επίσης νικέλιο ελεύθερο. Τα προϊόντα τιτανίου γίνονται όλο και περισσότερο χρησιμοποιημένα σε άλλες βιομηχανίες επίσης, από τις πετροχημικές εφαρμογές στα αθλητικά αγαθά.

 

Ο βαθμός 23 είναι η έκδοση υψηλότερης αγνότητας του Tj 6Al-4V. Μπορεί να γίνει στις σπείρες, τα σκέλη, τα καλώδια ή τα επίπεδα καλώδια και είναι η τοπ επιλογή για οποιοδήποτε είδος της κατάστασης όπου ένας συνδυασμός υψηλής αντοχής, ελαφριάς, καλής αντίστασης διάβρωσης και η υψηλή ανθεκτικότητα απαιτούνται. Έχει μια ανώτερη ανοχή ζημίας σε άλλα κράματα.

Αυτά τα οφέλη κάνουν το Tj 6AL-4V ELI που το τελευταίο οδοντικό και ιατρικό τιτάνιο βαθμολογεί και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις βιοϊατρικές εφαρμογές όπως τα εμφυτεύσιμα συστατικά λόγω του biocompatibility, της καλής δύναμης κούρασης και του χαμηλού συντελεστή του.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

1. Υψηλής αντοχής, ελαφριά, καλή αντίσταση διάβρωσης.
. υψηλή ανθεκτικότητα 2 και ανώτερη ανοχή ζημίας.
3. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε στις βιοϊατρικές εφαρμογές. 

 

Προδιαγραφή

ΣΕΙΡΑ ΜΕΓΕΘΟΥΣ: Δ4.76mm-120mm
ΑΝΟΧΗ: Προδιαγραφή και προσαρμοσμένος.
ΚΡΑΜΑΤΑ: CPTi, Ti6Al4V, Ti6Al4V Eli, άλλα κράματα διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος
ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΗ: ASTM B265, CAMS 4911, MIL-Τ 9046, WL3.7164/1, BSTA10
 

 

Μηχανικές ιδιότητες

Βαθμός Εκτατή δύναμη, MPA (λ.) Δύναμη παραγωγής, MPA (λ.) Επιμήκυνση, % (λ.) Μείωση της περιοχής, % (λ.)
Gr23 828 759 10 -

 

Χημικό συστατικό

Βαθμός Tj Al Β

Ν,

ανώτατος

Γ,

ανώτατος

Χ,

ανώτατος

Φε,

ανώτατος

Ο,

ανώτατος

Υπόλοιπα
Ανώτατος κάθε ένας Ανώτατο σύνολο
Gr23 Κύριος 5.5-6.5 3.5-4.5 0,03 0,08 0,0125 0,25 0,13 0,1 0,4

 

Σαν ένα από το επαγγελματικό φύλλο τιτανίου gr23 (eli Tj-6al-4v), το φύλλο τιτανίου κοπής, το πιάτο τιτανίου gr23, το πιάτο κραμάτων τιτανίου, το πιάτο τιτανίου για τους αεροδιαστημικούς κατασκευαστές και τους προμηθευτές στην Κίνα, το τιτάνιο TC μπορεί να σας προσφέρει υψηλούς - ποιότητα και γρήγορα προϊόντα παράδοσης στο απόθεμα. Εάν θέλετε στο χονδρικό φύλλο τιτανίου καλής ποιότητας gr23 (eli Tj-6al-4v), το φύλλο τιτανίου κοπής, πιάτο τιτανίου gr23, πιάτο κραμάτων τιτανίου, πιάτο τιτανίου για το αεροδιάστημα που απολαμβάνει τις καυτές πωλήσεις σε όλο τον κόσμο στη χαμηλή τιμή, παρακαλώ αισθάνεται ελεύθερο να έρθει σε επαφή με το διανομέα μας ή το εργοστάσιό μας.

 

Στοιχεία επικοινωνίας