aboutus

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd

Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd Xianyang Tiancheng Titanium Industry Co., Ltd
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: TC
Αριθμός Υπαλλήλων: >100
Ιδρύθηκε Έτος: 2007
Εξαγωγή pc: 70% - 80%
Περίπου εμείς
-01-
Εισαγωγή

Το αεροδιάστημα TC είναι κατασκευαστική εταιρεία κραμάτων τιτανίου υψηλής τεχνολογίας στον τομέα της αεροδιαστημικών ράβδου και της σπείρας, καθώς επίσης και πιάτο και φύλλο.

Καθιερωμένη το 2007, με την καλυμμένη περιοχή 120,000㎡, η συνολική επένδυση 20 εκατομμύριο Δολ ΗΠΑ και η ικανότητα σχεδίου 20.000 τόνων, αεροδιάστημα TC ήταν κύριες των πιό προηγμένων εξοπλισμών παραγωγής τιτανίου και της τεχνικής. Το αεροδιάστημα TC λειτουργεί σε περισσότερες από 40 χώρες και οι περιοχές, θέτουν στο μεταξύ τις πωλήσεις και τα κέντρα τεχνολογίας στις ΗΠΑ και τη Γερμανία, προκειμένου να παρασχεθούν οι πελάτες τα ανταγωνιστικά, ασφαλή και αξιόπιστα προϊόντα και οι υπηρεσίες.

Το αεροδιάστημα TC είναι ταλέντα και εδρευμένη τεχνική ιδιωτική κοινή επιχείρηση αποθεμάτων. Έχουμε μια επαγγελματική τεχνική ομάδα, συμπεριλαμβανομένων των ανώτερων μηχανικών και μηχανικών περισσότερο από 10, 6 διοικητικών εμπειρογνωμόνων και περισσότερο από 50 τεχνικών και του ποιοτικού προσωπικού. Η έρευνα και η ανάπτυξη είναι ο σημαντικότερος τομέας στο αεροδιάστημα TC, ότι συνεργαζόμαστε με τα προηγμένα ιδρύματα και τα πανεπιστήμια επιστημονικής έρευνας για να εστιάσουμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό στη μελέτη των υλικών και των ιδιοτήτων κραμάτων τιτανίου.

Αναμένοντας με ενδιαφέρον το μέλλον, το αεροδιάστημα TC είναι δεσμευμένο να γίνει η ανταγωνιστικότερη κατασκευαστική επιχείρηση κραμάτων τιτανίου στον τομέα των διεθνών αεροδιαστημικών υλικών, που προωθεί την πρόοδο και την ανάπτυξη της αεροδιαστημικής βιομηχανίας μέσω της έρευνας και της εφαρμογής των προηγμένων υλικών.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

«Να είστε γενναίος στη δράση, για να προωθήσουμε την καινοτομία και την eco-αποδοτικότητα» είναι το πρόγραμμα δράσης μας. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δέκα ετών, οι υπάλληλοί μας έχουν κάνει τα μεγάλα επιτεύγματα σε πολλούς τομείς, από τη θεωρία στην πρακτική, από την τεχνολογία στον πολιτισμό. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις «νέες» τιμές για τους πελάτες μας, μετατρέπουμε τις μη ικανοποιηθείσες ή πιθανές ανάγκες σε ευκαιρίες, και επιτυγχάνουμε μια ισορροπία μεταξύ των οικονομικών και οικολογικών οφελών μέσω της πρακτικής δράσης και της συνεχούς καινοτομίας.

«Εστιάζοντας στις πιέσεις και τις προκλήσεις του πελάτη, και δημιουργήστε την αξία πελατών συνεχώς» είναι το ίδρυμα της επιβίωσής μας. Η συνέχιση της ικανοποίησης πελατών είναι η ύψιστη προτεραιότητα μας. Το ΑΕΡΟΔΙΆΣΤΗΜΑ TC παρέχει στα σταθερά και υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες την κύρια τεχνολογία και τον εξοπλισμό. Παρέχουμε επίσης στις ολικές υπηρεσίες το επαγγελματικό προσωπικό και τις λύσεις στους πελάτες. Η επιχείρησή μας συνεχίζει να δημιουργεί την αξία πελατών και να γίνεται ο καλύτερος συνεργάτης για τους πελάτες.

Η «διαφοροποιημένη πρακτική συνεργασία και προωθεί την πρόοδο βιομηχανίας» είναι η στρατηγική ανάπτυξης μας. Έχουμε ωφεληθεί πολύ από τη συνεργασία μας με τους κύριους συνεργάτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για περισσότερο από δέκα έτη. Προκειμένου να ενσωματωθούν περισσότερα σημαντικά στοιχεία στην επιχείρηση και τη βιομηχανία μας, στο μέλλον όχι μόνο κρατήσαμε την καλή σχέση με τους άριστους συνεργάτες μέσα στη βιομηχανία, αλλά και συνεργαστήκαμε με τα άριστα άτομα, οργανώσεις, βιομηχανίες, μόνο τότε θα γίνουμε πολυτιμότεροι και σημαντικοί!

 

 

Σαν προμηθευτή της διεθνούς αγοράς, το αεροδιάστημα TC ακολουθεί και εξασφαλίζει ότι όλες η παραγωγή και η διαχείριση όντας η αναγνωρισμένη ACC. στο διεθνές πρότυπο. Το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης της επιχείρησης έχει αναπτυχθεί, έχει εφαρμοστεί και έχει εγκριθεί από το ISO 9001, AS9100, το ISO 14001 και OHSAS 18001.

Το αεροδιάστημα TC είναι εθνική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας, έχει λάβει τον τίτλο σπουδών εμπιστευτικότητας και το πιστοποιητικό τίτλου σπουδών των όπλων και των συμβαλλόμενων μονάδων εξοπλισμού. Ακολουθεί αυστηρά τις απαιτήσεις, διευθύνει τις διαδικασίες διοίκησης επιχειρήσεων και παραγωγής, και επιτυγχάνει τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το αεροδιάστημα TC κερδίζει τις περισσότερες πιστοποιήσεις ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης και εγκρίσεις πελατών, συμπεριλαμβανομένου του ISO 13485 για ιατρικό, ΩΣ αεροδιαστημική αποθήκευση 9120, εργαστήριο του ISO 17025, NADCAP και άλλη πιστοποίηση.

 

Για την εγχώρια αγορά, παρείχαμε το πλίνθωμα, το φραγμό και τη σπείρα, τα σφυρηλατημένα κομμάτια, το πιάτο και το φύλλο τιτανίου από Ti6Al4V、 Ti6246、 Ti6242、 Ti662、 Ti38644、 Ti15333、 άλλοι βαθμοί και προδιαγραφή που προσαρμόστηκαν.

Για τη διεθνή αγορά, παρείχαμε το παρεχόμενο κατάλυμα, το φραγμό και τη σπείρα, τα σφυρηλατημένα κομμάτια, το πιάτο και το φύλλο τιτανίου από Ti6Al4V、 Ti6246、 Ti6242、 Ti662、 Ti38644、 Ti15333、 Ti1023、 Ti422, για το αεροδιαστημικό, ιατρικό πετρέλαιο、 και το φυσικό αέριο, την ενέργεια και τη χημική βιομηχανία.

 

-02-
Ιστορία

2019:

ΝΕΟ MILLSTONE
Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ OPETATION, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΟΥ EB ΤΟΥ ΦΟΎΡΝΟΥ, ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΈΣ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΟ ΚΥΛΊΣΜΑΤΟΣ ΤΎΠΟΥ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΈΝΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΏΝ 8000T ΚΑΙ KOCKS.

2018:

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΜΕ την ΕΠΕΝΔΥΣΗ 200 Mil. Δολ ΗΠΑ
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΑΓΟΡΆ COEM.

2017:

ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ.

2016:

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΉΣ AERO ΚΑΙ ΠΈΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΉ
Ο ΟΓΚΟΣ ΕΞΑΓΩΓΗΣ στη ΡΩΣΙΑ ΤΑΞΙΝΟΜΕΙ Νο 1.

2015:

ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΝΩ ΑΠΌ 10.000 ΤΟΝΟΙ
ΥΠΟΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΙΑ ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

2014:

ΣΑΝ 9100, ISO 14001, ΠΙΣΤΟΠΟΊΗΣΗ OHSAS 18001
ΥΠΟΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΉ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΛΟΓΩΝ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

2008:

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΛΙΝΘΩΜΑΤΟΣ ΤΙΤΑΝΙΟΥ.

2007:

Το ΤΙΤΆΝΙΟ TC ΠΟΥ ΙΔΡΎΕΤΑΙ, όταν κινείται συνεχώς η βιομηχανία τιτανίου προς τη χρυσή εποχή των προϊόντων κραμάτων ανάπτυξης και τιτανίου έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες.

1998:

ΟΜΆΔΑ TC, δεσμευμένη στην ανάπτυξη κτηματομεσιτικών αγορών της Κίνας και την κατασκευή υποδομής

 

 

-03-
Υπηρεσία

Παρέχουμε τα γενικά βιομηχανικά προϊόντα και διαπερνάμε στο αεροδιάστημα, τους εξοπλισμούς, το κτίσιμο σκαφών, ιατρικός, την ενέργεια, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, τη θαλάσσια ανάπτυξη και άλλους τομείς. Παρέχουμε τις ανταγωνιστικά, ασφαλή και αξιόπιστα υπηρεσίες και τα προϊόντα σε περισσότερες από 40 χώρες και περιοχές. Οι πωλήσεις και τα κέντρα τεχνολογίας που ιδρύονται στις ΗΠΑ και τη Γερμανία είναι δεσμευμένες στην παροχή των πελατών τις έγκαιρες και καλύτερες υπηρεσίες.

 

 

-04-
Η ομάδα μας

Στοιχεία επικοινωνίας